Kamis, 26 November 2009

Noura Paperdoll Printables

Meet Noura, the paperdoll:


I've just made this hijab paper doll using CorelDRAW ^_^
Tips: You could print it or just open it on Microsoft Paint (or other picture editor software), copy, paste and drag the outfit to create the look you want. Hehehe.. Click for larger image.

To edit with Microsoft Paint, use the second image.
If you need the .cdr file, just leave a comment and write your email address. I'll send the file to your inbox.
Happy dress-up modestly, girls
If anyone has done the dress-up, I'd like to see the result
Rememeber to link me, hehehe..

13 komentar:

  1. ini game fahsion ya mbak?

    BalasHapus
  2. bukan, ini bikin sendiri pake CorelDraw.. tapi ya bisa dibilang buat mainan juga sih, hehe :p

    BalasHapus
  3. wahhh aku suka bgt n.. jadi inget jaman sd maen paper doll(bongkarpasang)hehe.. two thumbs up!^^

    BalasHapus
  4. @ aifasuitcase: makasi mbak, hehe... kangen juga ma jaman SD banyak mainan bongkarpasang cantik2 ^^ dijual cuma Rp 150, hehehe

    BalasHapus
  5. kok luce se???
    nemu nang endi Mbak?
    hehehehehee...

    BalasHapus
  6. @ Elsa: nggambar sendiri, hehe... lucu sampe ngguyu yo... :p

    BalasHapus
  7. wow thank you for this , very cute mashaAllah :).. I put a picture of my daughter playing with this on my blog : http://handmadebeginnings.blogspot.com/2009/12/my-faith-monday-paper-dolls.html

    BalasHapus
  8. mashallah thank you....found it via handmade beginnings and printed it for my daughter ...she is so excited about it...jazakallah...very nice..

    BalasHapus
  9. uwaaaaa.... lucuuuuuu... >,<
    bikinan sendiri ya, tiaaaa??
    kreatip banget sih kamuuu...
    aku sendiri masih katro soal sotosop ama corel.... *nepok jidat*

    sip, ntar kalo udah sidang skripsi, mau main-main paperdoll aaah.... XD

    BalasHapus
  10. paper dolls nya bagus dan unik,
    saya ijin list fotonya di post saya yah, dan saya link juga ke site nya tealovecoffee
    boleh kunjungi di sini..

    http://dessydinata.weebly.com/8/post/2012/08/paper-dolls-in-indonesia.html

    terima kasih

    BalasHapus
  11. MashaAllah, alhamdulillah nemu gambar ini..
    lagi mau bikin kartu pasang aurat dari tanpa busana, smp pakai busan trtutup.. Boleh minta cdr filenya kah? syukroon..

    BalasHapus

Would love to hear your thoughts ;)